2024-09-23 Hírek

Az Alfa Laval bemutatja korszerű szervizközpontját a csehországi Brno-ban

Az Alfa Laval büszkén avatta fel korszerű szervizközpontját Brno-ban, ami jelentős mérföldkövet jelent a régió szervizkapacitásának növeléséhez vezető úton. A fő közlekedési útvonalak közelében található új létesítmény forradalmasítani fogja a logisztikai hatékonyságot és a szolgáltatásnyújtást.

Ünnepélyes megnyitó

A 2024. június 13-án tartott ünnepélyes megnyitón jelen volt az Alfa Laval Central Europe vezetőségének képviseletében Karel Valasek, Branislav Bednaric, Radek Tuma és Barbora Medo. Csatlakoztak hozzájuk a régió szerviz csapatának tagjai, a szervizközpont munkatársai és az Alfa Laval globális szerviz szervezetének képviseletében Diana Jenning, Sander Hoppezak, Ryan Cook és a Mid Europe régió munkatársai.

A létesítmény kiemelt eseményei

A közel 400 négyzetméteres szerviz területet és 172 négyzetméteres irodaterületet felölelő brno-i szervizközpontot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legkorszerűbb biztonsági szabványoknak, ami az Alfa Laval globális törekvéseinek egyik legfontosabb eleme. A létesítmény átfogó szervizszolgáltatásokat nyújt a lemezes hőcserélők minden típusához és méretéhez DN300-ig. Emellett a dekanter centrifugák forgó alkatrészeihez kapcsolódó szervizszolgáltatások is szerepelnek kínálatunkban. A központot évi 25 000 lemez szervizelésére terveztük. Beruházásunkkal az új vegyszeres kádakba, emelőberendezésekbe, UV-kamrába és mosóberendezésekbe, jelentősen javítani tudjuk a szolgáltatások minőségét. A központban egy 25 fős tárgyalóterem is található, amely lehetővé teszi megbeszélések és képzések tartását a központban, akár munkavállalóink, akár partnereink számára.

162-Alfa-Laval-Brno-service-center-2-0.jpg

Elkötelezettség a fenntarthatóság iránt

Az Alfa Laval elkötelezett a fenntartható megoldások és a környezeti felelősségvállalás iránt. Ezzel összhangban az új szervizközpontban modern légkezelő rendszerrel láttuk el a vegyszeres tisztító területet és kifinomult szűrőrendszerrel láttuk el a lemez repedés és deformitás vizsgálati területet. Szervizközpontunk távfűtési hálózaton keresztül hulladékégetőből származó hőt hasznosít újra, körültekintően kezeli a tisztítási folyamat során keletkező összes veszélyes anyagot és biztosítja a keletkező hulladékok megfelelő elkülönítését. Ezekkel a fejlesztésekkel nem csak szolgáltatásaink minőségét javítjuk, hanem minimalizáljuk a működés környezeti hatását is.

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: